Douglas Creations is een jonge onderneming met gedrevenheid,  die zich richt op de huidige en nieuwe trends op het gebied van hout en staal voor binnen- en buitenhuis inrichting.

Douglas Creations is opgericht door René van Essen. Het was een droom om een eigen onderneming te starten. Tijdens mijn stage kreeg ik van bedrijven steeds meer vragen of ik in de avond en/of in het weekend bij een klus kon bijspringen.

Hierdoor groeide mijn ambitie en januari 2019 werd een eigen onderneming RvE Multiservice een feit. Naast de klussen, kwam er ook meer vraag naar producten van hout en staal voor zowel binnen- als buitenhuis  en in Augustus 2019 is Douglas Creations ontstaan.

Door de groei van eigen gemaakte producten van onder meer Douglas- en steigerhout, is Douglas Creations sinds januari 2020 door gegroeid naar een werkplaats met showroom om producten te tonen en u als klant persoonlijk te ontvangen en uw wensen te bespreken.

Alle producten, standaard design of op maat gemaakt naar uw wens, worden met passie en precisie gemaakt en in perfecte staat geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit zodat u er veel en langdurig plezier van heeft.

Naast de beschikbare standaard formaten, zijn de producten in (bijna) elke maat leverbaar.

Vanuit milieu perspectief ben ik bewust van het minimaliseren van onze ecologische voetstap en probeer ik zo min mogelijk materiaal over te houden en wat er overblijft verantwoord te scheiden en te verwerken. Het hout dat wordt gebruikt, is voorzien van een PEFC- keurmerk.

 

De showroom is gelegen aan:

Koningsschot 18

3905PS Veenendaal

06 15 30 79 68